Home » Wie ben ik

Mijn naam is dus slavin sheila, ik ben een 43 jarige Bi lifestyle slavin/Trava girl die sinds kort daar weer is mee begonnen

En opbouwend bezig is naar Trava girl te worden.

Ik heb al wel in 2011 mogen proeven van het Travo zijn en mijn naam is ook toen die tijd ontstaan.

 

Hoe het allemaal begon in 2011:

 

Tijdens mijn tweede huwelijk kwam ik er achter dat ik bepaalde gevoelens had die ik niet direct kon plaatsen.

Ik vond het heerlijk om panty's,hoge hakken te zien en te voelen op allerlei manieren. Mijn vrouw toen die tijd

zag aan mij dat er wat was en dat het mij geestelijk heel veel deed opwinden, ze vroeg ook wat er was en waar ik mee zat.

Vertel maar gewoon wat er is want ik heb al wel een vermoeden was haar antwoord, ik keek haar aan en vertelde

dat ik met bepaalde gevoelens zat met betrekking om mij te verkleden tot vrouw/teefje/sletje.

Gespannen keek ik haar aan en wachte haar reactie af en kan zeggen dat ik deze reactie zeker niet had verwacht.

Nou dan moeten we eens gaan kijken voor kleding,shoenen,pruik en make up voor je en natuurlijk moet je je wel volledig scheren

dus armen,benen en je borst/buik was haar antwoord. Ik keek haar aan met een open mond en stond daar meteen ook met een big smile.

 

Zo was het de eerste keer dat ik kleding aan trok van mijn vrouw (zie foto sheila2011 in fotomapje) en ook dat ik mij volledig geshaved had.

Er kwamen nog een aantal kleding stukken bij en ook hold ups/lingerie en panty's. Zo liep ik regelmatig in mijn vrije tijd rond in huis en zeker ook de weekenden.Ik zat ook vaak op chatsites waaronder Tgirl en had ook dan de cam aan staan. Fotos werden er ook regelmatig gemaakt door mijn vrouw.

Na dit huwelijk heb ik er eigenlijk niks meer mee gedaan, mijn kleding lagen nog daar en waren inmiddels ook al weg gedaan door haar.

Een kleine drie jaar totaal niet mee bezig gehouden op wat voor manier dan ook, nu drie jaar later is het toch weer terug gekomen het gevoel

en ook vooral het gemis. Dat gaf mij de aanleiding om de eerste stappen weer te nemen met mij om te kleden als zijnde CD en ook weer

mij volledig te scheren (inmiddels ook gebeurt).

 

Stapje voor stapje ben ik op weg naar een Trava girl en heb nu een paar kleding stukken gehaald en ook lingerie en laarzen.

Het enigste wat er nog gaat komen in de toekomst is een pruik en make up en ja ook de kleding zal uitgebreid gaan worden.

Inmiddels pruik ook aanwezig en ook make up.

 

Ik wens U heel veel lees/kijk plezier en hoop dat U zeker een berichtje achter zal laten

Dat kan via de knoppen Gastenboek of Reacties.

 

Groetjes

slavin sheila.