Home » Verslagen...

Verslagje van zaterdag 20-09-2014

 

Het begon voor mij net zoals elke week op vrijdag al met de voorbereiding van mijn lichaam en dat is gewoon mijn gehele lichaam een shave beurt geven, zo dus ook deze vrijdagavond.

Ik ging rond een uur of half twaalf naar bedje toe omdat ik de zaterdag ochtend lekker op tijd er uit wilde.

 

Zaterdag morgen ging mijn wekker om half acht, ik trok me badjas aan en haalde eerst even een bakje koffie en keek mijn mail na en ook ondertussen beetje op facebook zitten en nog wat andere sites.

Tegen 9 uur ging ik mij nog gewoon scheren en douchen waar ik nog 1 plek moest shaven. Na het douchen nam ik nog een bakje koffie en maakte mij tas verder af. Ik zou opgehaald worden dus ik hoefde niet naar de bushalte dit keer en het was dus afwachten wanneer me zusje zou komen. Rond kwart voor 1 hoorde ik dat ze onderweg was en pakte ik me tas en liep vast naar buiten.

 

Zusje kwam er aan rijden en ik stapte in, we moesten nog wat andere dingen doen en halen en rond half 2 kwamen we aan bij onze Bazin. Bij binnenkomst begroete we mekaar en er werd nog even koffie gedronken en wat bijgekletst. Er zouden die middag/avond wat fotos gemaakt worden die ik kon gebruiken oa als profiel fotos maar ook voor andere doeleinden die ik hier maar even niet inschrijf. Ik pakte de tas en liep naar de slaapkamer, ik begon me uit te kleden en Bazin deed op het bed alvast een andere laken er op wat mooier zou uitkomen met de fotos. Ik trok me hold ups aan en me bh, daarna de paarse dress en ook een rokje en uiteraard me laarzen. Daarna in etappes me make up en dat werd afgemaakt door Bazin met oa ook oogschaduw en lijntjes om me lippen. Tussendoor hadden we ook nog gegeten en na de koffie werd dit dus gedaan waarna een andere pruik die Bazin gevonden had bij mij opgedaan werd en die paste perfect ook qua uiterlijk.

 

Toen was het tijd om de fotos te gaan nemen en gingen Bazin en ik naar de slaapkamer waar er eerst een paar fotos genomen werden met de dress nog aan, daarna moest die uit en stond ik daar in me hold ups en slipje en bh, ik kreeg een armbondage op me rug en moest op me buik gaan liggen, daar werden mijn benen wijd aan me armen vast gemaakt en zo lag is dus klaar voor de volgende fotos. Ik moet zeggen deze bondage beviel me wel ,ik lag er heerlijk bij en het lag ook echt lekker. Na deze shoot werd ik los gemaakt en moest ik op de rand van het bed plaats nemen, daar kreeg ik een gag in die helaas niet paste en dat werd heel makkelijk opgelost door Bazin. Er werden boeien aangereikt en die deed ik om, zo werd er ook nog paar fotos genomen. Bazin liep naar het rekje waar de zwepen hingen en pakte de zwart/witte zweep en legde die op mijn benen neer en maakte zo de eerste fotos,daar na mijn handen op me knieen en een paar stroken tussen mijn duimen. Ook daar werden fotos van gemaakt. En zo hadden we ineens weer 22 fotos ter beschikking die in mijn ogen echt heel mooi zijn geworden en ook laten zien wat en wie ik ben.

 

De avond verliep verder lekker rustig en ontspannen, ik uploade al paar fotos op verschillende sites en de avond verder stond in teken van filmavondje met karate kid. Rond half twaalf ging ik mijn omkleden en bijruimen en ook mijn make up verwijderen. Rond twaalf uur was het tijd van afscheid nemen van deze geweldige ontspannen en relaxte dag met een mooie shoot. Ik kwam rond half 1 thuis en stuurde zoals afgesproken een whatss app naar bazin dat ik thuis was. Als afsluiter van deze dag kreeg ik ook nog een straftijd voor de volgende keer omdat ik voor de tweede keer niet mijn glas had opgeruimd voor ik weg ging. Dus de volgende keer zal ik dat zeer zeker ondergaan en zal zeker er aan denken om het wel te doen.

Dank U wel Bazin voor deze dag en de mooie shoot, ik ben er echt heel blij mee en trots op.

 

Dikke knufff

Uw subje/meisje sheila.

Verslag van mijn eerste sessie met mijn Bazin. (13-09-2014)

 

Het begon al een week of twee terug toen ik kreeg te horen dat de 13de ik die dag vrij moest houden en ik ook zou overnachten. Op dat moment was het nog Mrs en kreeg ik te horen dat ik na dit weekend als ik de sessie had gehad en dan vooral de nieuwe zelf gemaakt Cane had gevoeld ik geen Mrs meer mocht zeggen maar Bazin. Ik zou ook deze dag volledig Trava girl worden, dus met make up en ook met pruik.


Ik had mij de dag er voor al volledig geschoren en was dus klaar wat dat betreft, na een uurtje ging ik mij nog even gewoon scheren en douchen en pakte de tas nog even verder in,waaronder een kleine geschenk voor Mrs. Rond 10 uur stapte ik het huis uit en liep richting het station om daar de bus te pakken. Doordat ik mijn mobiel had laten liggen in de bus en ik een uurtje moest wachten op die buschauffeur die toevallig met de bus terug kwam die ik moest hebben kwam ik een uurtje later dan de afgesproken tijd. Ik kwam zusje ook nog even tegen die op weg ging naar hoop ik ook een leuke dag.

Ik liep richting de woonplek van Mrs en Ze zag me al aankomen en deed de poort open en de deur. Ik stapte de plaats op en werd ook meteen begroet door Shy en Dingo de twee Honden van Mrs.
W/we liepen naar binnen en ik zetten de tas even neer. Na wat koffie en even bij gekletst te hebben ging ik op weg naar de slaapkamer om mij om te kleden als zijnde sheila, Mrs kwam ook er bij en keek wat voor kleding ik bij mij had en koos de kleding uit die ik aan moest trekken ( zo fijn was dat) Ik begon met de panty en de bh aan en om te doen en de vullingen deed ik in de bh. Daarna trok ik de paarse dress aan en het rokje en de vest er over heen. Daarna ging ik naar de douche toe en met hulp van Mrs werd ik opgemaakt heel subtiel.

De pruik werd bij me op gedaan en voor het eerst na drie jaar was daar sheila weer. Mrs had intussen als paar fotos genomen en in de woonkamer werden er nog en paar genomen. De middag verliep lekker rustig en kletsten W/we heerlijk met mekaar over van alles.
Na het heerlijke avond eten en de koffie was het tegen een uur of acht dat ik de opdracht kreeg om de korte bullwhip en een plak te pakken en ook moest ik twee zwepen uitzoeken en die ook op bed klaar leggen.

Ik kreeg te horen dat ik na dat ik mij had uit gekleed een setje polsboeien om moest doen en op me buik op het bed moest gaan liggen zodat me kontje en rug zichtbaar waren. Ik kreeg de nieuwe cane in me handen om die vast te houden tijdens de slagen van de zwepen en de plak. Mrs begon met de eerste zweep die ik gekozen had en de eerste slag was al meteen een goede harde met opvolgend de andere klappen die net zo hard waren boven aan me rug/schouderblad, ook mijn kontje en bovenbenen werden niet vergeten. De plak was de volgende en die werd goed gebruikt op mijn kontje.boven benen. Daarna kwam de paarderijzweepje pffff die voelde net of het een bullwhip was wat ik ook dus dacht dat het was omdat het best wel venijnig op me kont terecht kwam. Maar dat had ik dus mis en bleek dus gewoon de paarderijzweepje te zijn, kan je nagaan hoe mijn kontje al aanvoelde.

Toen was het tijd voor de korte bull whip en die werd ook lekker stevig op me lichaam gekletst, onder tussen was ik al aan het grommen geslagen en bewoog ik volop, probeerde de klappen te ontwijken maar helaas lukte dat niet omdat Mrs goed kan mikken hoe je ook beweegt hihihi. Als ik begin te grommen dan is dat een teken dat ik het heerlijk vind en er van geniet ondanks de pijn en de grens die ik bereikt heb. Door het grommen help ik me eigen de grens over en ja dan is het alleen maar genieten van elke slag.

En toen was het moment daar om de nieuwe zelfgemaakte cane te gaan voelen en zo dus de aanspreektitel te verdienen van Bazin.
Ik gaf de cane aan die ik steeds in mijn handen had gehad, Mrs vroeg de aantal letters van Haar voornaam en de mijne bij mekaar opgeteld.
Mijn antwoord was 12 letters Mrs, weet je dat zeker vroeg Ze en ik nogmaals even natellen en ja ik kon alleen maar zeggen dat het klopte.
Nou dan mag je mee gaan tellen en de eerste slag van de cane kwam meteen goed op mijn kont terecht en ik telde mee tot 12de slag. Mrs kwam met haar gezicht bij me en vroeg wat ik vanaf nu haar mocht gaan noemen en ik vergiste me nog even en zei Mrs maar herstelde het meteen door bazin te zeggen en Bazin zei ja dat mag je nu. De lach die ik al had op me gezicht door dat ik gehele dag sheila was werd alleen maar groter en groter en die verdween zeer zeker niet,zelfs nu nog niet.
Me rug en benen en kontje werd door Bazin verzorgt en ik was nog een beetje aan het genieten en zat zelfs tegen een space aan.

Ik ben blij en trots dat ik Haar mijn Bazin mag noemen en dat ik onder Haar vleugels mag zijn en leven. Ik zal alles maar dan ook alles geven aan Haar en zal doen wat in mijn vermogen ligt om Haar te dienen wat er van mij wordt verwacht.

Bazin dank U wel voor de geweldige 24 uur en ik ben zeer blij dat ik Uw subje mag zijn en mag gaan groeien naar Uw slavin.
En ja wat U mij liet zien wat ik kan verdienen door te werken daar naar toe zal ik zeker met 100 procent doen. Omdat dat mijn grootste eer zal zijn om dat met trots te mogen gaan dragen.

Dikke knuffff Uw subje en mutsie sheila.