Home » Verslag opname Deel 2

Verslag van 08-10-2014 t/m 16-10-2014 (Deel 2)

De opname dag

 

De dag van de opname was aangebroken, ik had mijn wekker op 8 uur gezet zodat ik nog even de tijd had om mij te scheren en te douchen.

De zenuwen waren inmiddels al aardig aan het opspelen bij mij en dat begon al in de nacht ervoor, ik was al express vrij vroeg naar bed gegaan om een goede en lange nacht te pakken wat ook het advies was van mijn Bazin. Na wat koffie uiteraard stapte ik rond uur of tien onder de douche,nadat ik geheel gedaan had wat ik moest doen kleedde ik mij aan en nam nog even een broodje. Iets voor twaalf uur was ray al onderweg om mij op te pikken, de tv ploeg zou om half twee er zijn bij mijn Bazin thuis om daar al wat opnamens te maken. We kwamen rond half 1 aan bij de woonplek en bij binnenkomst begroette ik Bazin zoals altijd. Ik liep meteen door naar me tas die daar nog stond om even mijn make up tasje te pakken. Die had ik nodig vanwege de nagel lak remover, ik moest nog even mijn teennagels schoonmaken van de nagellak die er nog op zat. Ik zou namelijk niet als sheila gaan maar gewoon als subje marco, dus ja om toch vragen te voorkomen na uitzending was het verstandig om het even te verwijderen ( Dank U wel voor de herhindering Bazin). Ik moest nog 1 ding doen van Bazin en dat was de collar en boeien passen die klaar lagen met de slotjes er bij, ze paste uitstekend en ik moest ze meteen om doen. Collar, enkel en polsboeien met alle slotjes er op, de sleutels moest ik bij mij houden omdat ik zakken had. Wat voelde dat lekker zeg en zo heerlijk om ze om te hebben pfffff dat is een gevoel dat niet te omschrijven is dan alleen maar nog meer thuiskomen.

 

Na enige tijd gewacht te hebben was het inmiddels half twee en gingen Bazin en ray zich ook gereed maken. De ploeg was er nog niet en die kwamen pas na twee uur aan op de cameraman en de presentator na. Die kwamen wat later, de geluidsman deed bij de Bazin een microfoontje op en ondertussen kregen ray en ik een papier van de dames van het team wat zeg maar de contract is waar de regels in staan om die te ondertekenen. Daarna ook 1 contract nog voor de Bazin om te ondertekenen.Na dat alles ging het team weer na buiten waarna 1 van de dames nog later even binnen kwam om te vermelden dat ze zo gingen beginnen. Tegen half drie kwam de volledige team camera draaiend en wel samen met de presentator naar de deur toe lopen waar ray de poort en deur open deed. Ze stapten binnen en merkten dat het vrij donker was en dus meer licht op de camera moest komen. De binnenkomst werd weer even opnieuw gedaan en ik besefte dat het nu begonnen was de opname, Ewout begon meteen met vragen wat ik even nu niet meer weet want er waren zoveel vragen de gehele dag door ( vast te zien als het uitgezonden wordt). Ik weet wel dat vrij aan het begin de vraag kwam over bijv drinken of eten en hoe dat gaat waar op ik de opdracht kreeg om koffie te gaan maken voor mijn Bazin.

Ik liep naar de keuken en ja uiteraard werd dat ook opgenomen.

Ik probeerde alleen me daar op niet te focussen omdat de opdracht belangrijker was. Na enige minuten was de koffie klaar en dat werd ook netjes vermeld door de presentator en zo liep ik dus met de mok in handen naar me Bazin toe en knielde netjes op mij knieen op het kussentje dat bij Haar lag en reikte ik de koffie aan. En ja hoor natuurlijk gebeurde er wat ik eigenlijk niet had gehoopt,zeker niet precies op beeld ik knoeide wat koffie op de grond. En wat denk je wat er voor hele snelle vraag kwam door de presentator? Of ik nu straf had verdiend en ja ik wist zelf wel dat er een derde punt zou gaan komen,twee had ik al opgelopen de afgelopen weken en ja die rekensom was niet moeilijk dat de derde ook in de pocket was. Waar ik niet op had gerekend was dat de presentator die 3 punten straf meteen wilde zien innen, zo werd er dus al vrij snel aan het begin de eerste werkelijke en ja serieuze cane straf uitgevoerd. 1 punt staat voor 10 slagen en dus 3 punten waren 30 slagen met de cane, ik moest mijn broek laten zakken en zo op mijn knieen en kont aanbiedend plaats nemen op de bank. Ik moest ook mee tellen was de opdracht en zo begon meteen de straf uitvoerend en ja ook meteen me eerste straf meteen op beeld. Nu sta ik wel weer op 0 dus dat scheelt hihihi. Er werd nog een opname gemaakt van mij maar dan buiten op het plaatsje, shy de hond van Bazin lag heerlijk bij het hek

en raad eens wie er bij haar vast zou komen gehurkt vast gebonden aan het hekje? Precies ik zei de gek grinzzz en zo zat ik daar, Bazin had aangeven als het niet meer ging ik het aan moest geven en dat gebeurde ook na enige minuten. Ik mocht gaan staan met me handen op mijn rug en gezicht naar de bosjes en hekje toe. Dat ging prima en ook zelfs toen Bazin voreg of het nog ging waarop ik zei ja hoor prima werd ik toch los gemaakt omdat Bazin bij mij in me benen enige trillingen zag. Ik zelf heb het niet gemerkt hoe stom het ook klinkt ,daarom ben ik heel blij dat Bazin het wel zag en daar ook meteen op reageerde. Dat voelde zo fijn en veilig wetende dat Ze me goed in de gaten hield. Bij het vastmaken aan het hekje en het naar buiten lopen werd 1 ding heel belangrijk ook voor de rest van de middag en dat was de riem die aan beide kanten van mijn collar vast zat. Er werd binnen nog 1 opname gemaakt van mij en me “broertje” ray samen op de bank liggend waar er nog een shot opgenomen werd van een reeks zweepslagen.

De middag liep tegen het einde tenminste qua opnames op het woonadres en er moest nog een shoot genomen worden van dat W/wij de deur uitgingen en ja ik dus aan de riem naar buiten toe de poort uit. Daar wilde de reggiseur ook nog 1 opname en dat was dat ik aangelijnd en wel en met handen op rug samen met Bazin en de presentator een wandeling op en neer zou maken op een pad bij het huis. En toen was het voor O/ons klaar en was het tijd om O/ons gereed te gaan maken om naar Den Haag te gaan waar er ook nog het 1 en ander zou gaan gebeuren.

 

Na een rit van een kleine twee uurtjes wegens oa files kwamen W/we aan tegelijkertijd met de ploeg bij de parkeergarage waar we de autos parkeerde. W/we liepen samen met de tv ploeg naar boven het plein op.

Daar had ik niet verwacht wat er nu zou gaan gebeuren en er zou iets gaan gebeuren wat voor mij een zeer grote stap verder is en was. Ik kreeg te horen dat ik aangelijnd uiteraard samen met me Bazin heen en weer zou gaan lopen tussen de publiek van de terrassen en geloof me er stonden geen 10 personen maar ik denk wel minimaal 100 als het er niet meer waren. Ik draaide mij even om en moest wel even slikken en de zenuwen gierden door me lichaam heen in elk hoekje en gaatje. Ja ik had al wel openbaar gelopen met collar en boeien om in antwerpen voor een paar jaar terug maar nu zou ik dus aangelijnd en ook dus boeien en collar zichtbaar zijn en ja dan ook nog met een tv poeg en camera op me snufferd dus dat werd even me teveel op dat moment die gedachte.

Gelukkig zag Bazin dat en liet Zij mij omdraaien en gaf me even een knuffel en bemoedingings kus, Ze gaf precies wat ik op dat moment nodig had en zag dat wederom heel goed. Waar ik zeer blij mee ben en was, ik ademde een paar keer goed en wachtte op de teken dat W/wij konden gaan lopen. Die teken kwam en zo werd de eerste stappen gezet voor mij aangelijnd en wel door de drukke terrassen heen, ik keek om me heen en je zag de mensen verbaasd kijken en met open monden en ja ook uiteraard een lach en gepraat. Ook werden er fotos genomen en zelfs met mobieltjes opnames gemaakt. Wat voelde dit voor mij als een vernedering om zo daar rond te lopen,want zo is het ook public disgrace zoals ze het noemen ( wel weer een ervaring :-) rijker ).

W/we moesten een aardig stukje lopen tot W/we bij een tentje kwamen waar W/we ook zouden gaan eten ,daar moesten W/wij plaats nemen op het terras waar Bazin plaats nam op de stoel en ik op me knieen naast Haar met me handen op de rug en ray als voetenbankje diende voor de Bazin. Daar werden nog enige vragen door de presentator gesteld net zoals tijdens de wandeling. Er kwam ook nog een dame van ministerie van volksgezondheid naar O/ons toe die zich afvroeg of dit echt was of gespeeld,waarop O/onze antwoord was dat het voor het echt was. Ze gaf ook aan dat er een onderzoek bezig was(helaas weet ik niet meer waar over precies, ben een stukje kwijt helaas). W/wij moesten nog 1 keer een best wel grote wandeling maken heen en weer naar dezelfde tent waar W/e na deze gehele wandeling eindelijk gingen eten. Het eten was heerlijk en hebben zeker er van genoten. Na het eten liepen Bazin,ray en ik naar buiten om even te gaan roken ook omdat het best wel warm binnen was en ik me vest niet kon uit doen omdat ander de collar goed zichtbaar zou zijn en ik dat niet wilde omdat er ook kinderen in die gelegenheid zaten. Na enige minuten kwam ook de tv ploeg naar buiten en gingen W/we met zijn allen onderweg naar de laatste locatie van de dag en dat was een studio annex parenclub van clubron.

 

W/we werden heel vriendelijk en gastvrij ontvangen daar en kregen een kleine rondleiding van de sm ruimtes. Na een tiental minuten gingen W/we naar boven waar de opnames verder gingen. Ray en ik moesten ons uitkleden en plaats nemen aan een ieder kant van de geraamte waar de sling tussen hing,die was inmiddels verwijderd om zo meer ruimte te hebben. We werden op een vrij lastige kruislinks vast gezet en ook onze voet werd aan mekaar vast gezet. Zo moesten we samen gaan werken kregen we te horen van Bazin. Natuurlijk werd er daar ook nog wat vragen gesteld door de presentator en toen begon de sessie. Als eerste werd de geweefde van touw whip gebruikt en ja die kwam er al meteen lekker in pfffff, het was enorm warm daarboven en ja de zweet gutste ook van mijn voor hoofd af. Er werden ook nog klemmen op onze tepels gezet en ja ook daar werd ook even fijn aan getrokken ( stiekum toch wel lekker) de camera man en de rest ook vonden het ook wel leuk worden geloof ik want die gaven alleen maar aan dat het nog wel meer kon de klappen en ook wel harder pfffff en lieten gewoon steeds opnieuw doen grapjassen hihihi. De ploeg ging de kamer uit en liepen naar een andere ruimte waar ook een stel bezig was, een Dame die was uitgenodigd op het advies van mijn Bazin ( uit respect noem ik geen naam omdat er geen toestemming is daarvoor) Met haar hadden W/we al kennis gemaakt en begroet bij binnenkomst.

 

De sessie bij O/ons ging ook nog even door en ray werd als iets los gemaakt en hij moest 1 hand van mij losmaken, ondertussen bleef Bazin door slaan en Ze wilde maar 1 ding uit me krijgen en dat was de grom en ja een harde grom want dan weet Ze dat ze me heeft waar Ze me wil hebben en dat is op het punt van grensoverschrijding(wat ik zelf graag ook wil en fijn vind) en ja hoor die kwam dus ook de harde grom met tegelijkertijd de space woede om zo maar te zeggen, ik trok aan de touw die om de hand zat die los mocht en wringde me uiteinde er uit met best wel een ferme ruk, Bazin gaf nog een tik en ik zakte door mijn knieen, Ze kwam naar de kant toe waar ik met me tepels toe gedraaid was en daar pakte ze nog even goed de knijpers vast en trok er ook nog even aan, dat was eigenlijk meteen voor mij de trigger van het out gaan en ik riep ook met ferme kracht dat ik zou gaan. Het enigste wat ik nog kan herhinderen is dat ik even nog moest proberen vol te houden. Ik was los en mocht me laten gaan en dat gebeurde ook, ik zakte op me kont op de grond en voelde de benen van de Bazin tussen mijn benen stappen. Ik voelde de heerlijke gladde nylons nog en dat gaf mij meteen een volledige rust en ja zo kreeg ik ook meteen even me fetish rush ,wat er verder op dat moment gebeurde geen idee, ik weet wel dat geloof ik de ploeg net op tijd terug kwam en ik zag alleen felle licht en ja het licht ging uit.

 

Dat was voor mij ook het einde, ik was na bijkomen enorm op en ik kon niet meer en gaf dat ook aan bij het zwembad waar er nog 1 ding stond te gebeuren en dat was een waterbondage samen met Bazin en ray, dat was voor hem de eerste keer en ja ik wilde het wel graag zien en heb ook even het begin gezien, maar door dat ik nog geestelijk niet geheel op aarde was en ook door een harde muziek uit de andere zaal ben ik even naar de gang gegaan waar ik even ben gaan zitten en een sigaret heb gerookt. Ik moest nog even bij komen. Het was gewoon een opstappeling van endoforine,spanning enzv van de gehele dag en ja dan ook dus nog de space er achter aan. Ik weet wel dat de space voor mij een bevestiging is dat ik mij goed voel bij mijn Bazin en ook zeer vertrouwd en goed in handen ben. Dank U wel Bazin voor deze space en het is een eer ook voor U want niet iedereen krijgt het voor mekaar bij me.

 

Ik heb een geweldige dag gehad met oa een nieuwe stap verder als zijnde subje die niet alleen binnen een subje is maar ook buiten en dat ook uitdraagt.

 

The End.

 

Xxx

sheila