Home » Emoties

Emoties komen bij mij nooit zo gauw los, ik denk dat het te maken heeft met wat ik mee gemaakt heb de afgelopen jaren oa met me kinderen die ik al ruim nu 18 jaar niet meer zie en ook door relaties die stuk gingen oa door dat ik niet echt met me eigen gevoelens overweg kon met betrekking tot de Bdsm en mijn rol daar in.
Ik ben lang mijn weg en plaats aan het zoeken geweest en dacht steeds dat dat het was wat ik op dat moment deed en bij en met de personen die er op dat moment in mijn leven waren. Zowel als mijn s kant en mijn D kant die ik een tijdje heb geprobeerd.

Nu de afgelopen tijd ben ik in een rustig en stabiele vaarwater gekomen.
Ik heb werk, financieel gaat het beter, geen schulden meer, huur een kamer(oke is geen kasteel maar wel me eigen plekje)
ik heb mijn weg gevonden of hervonden in Travo zijn en sinds twee maanden nu ook een Bazin die op mijn pad is gekomen en die mij onder Haar vleugels heeft genomen,die mij accepteerd als zijnde sheila en zelfs mij tips en adviezen geeft en ook helpt om mij verder te transformeren als zijnde sheila.

Ook de sub kant groeit steeds verder en onder Haar begeleiding stapje voor stapje wandel ik deze hele mooie pad verder op.
De afgelopen dagen eigenlijk vanaf vorige week zaterdag is mijn emotietrein op gang gekomen, absoluut niet in volle vaart hoor maar het is wel heel langzaam opgestart. Deze week was er veel spanning bij mij aanwezig en ja het was gezonde spanning, spanning over de tv opnames en natuurlijk daar om heen. En dan bedoel ik het is een grote stap naar nog grotere openheid, ja me ouders weten het en ook mijn broertje,paar collega's in mijn werkgroep en nu dus ook de rayonmanager die ik van de week ingelicht heb. Maar dat is het ook die het weten, de rest van vele bekenden die ik ken oa in mijn woonplaats en die ik uit het oog ben verloren die weten het niet en ja die gaan het dus zeker te zien krijgen.

Ook heb ik gedacht en heel goed nagedacht met betrekking tot aan mijn kinderen en me ex vrouw ,dus de moeder van hun. Die zal het namelijk ook wel gaan zien of te horen krijgen,wat voor invloed gaat dat krijgen of een staartje. Dan hoor ik iedereen denken waarom ik dan toch de keuze heb gemaakt om er aan mee te doen met dit wetende, nou de reden is voor mij dat ik dus hun als 18 jaar niet meer in me leven heb, dat ik het zat ben dat ik mijn leven zou moeten leiden zoals anderen het willen of denken dat het zo hoort, dat ik mijn geluk aan de kant moet zetten voor anderen en dus ik me ongelukkig moet voelen omdat het zo hoort. (dit is even buiten de bdsm leven om,want ja dat is dus wat ik wel wil dat ik daar door mijn Bazin geleid en begeleid wordt).
Dat is dus de keuze geweest voor mij om te zeggen daar stop ik mee en ik ga mijn eigen leven leiden die ik wil leiden en ook wil zijn.

Afgelopen Donderdag tijdens de opnames zijn mijn emoties nog sneller gaan vliegen innerlijk dan wel te verstaan. Zonder dat ik nu inhoudelijk kan in gaan waar ik op het punt kwam van mijn besef dat ik op de goede plek ben en bij de juiste Dominante voor mij ben, dat ik mij volledig wil geven en doen wat er van mij verwacht wordt. Dat moment namelijk voelde ik de totale bescherming en kracht van Haar omdat Zij zag dat ik het moeilijk had met dat geen. Dat was voor mij het moment van ja ik ben van U en wil heel graag van U blijven. Dat was het moment dat ik mij gelukkig prijsde en ik dus op me plek was waar ik al die jaren naar op zoek ben geweest.

Vanmiddag dacht ik aan die moment en ja natuurlijk ook aan de rest van de dag en week, maar door dat moment moest ik vanmiddag een traantje laten en ja dus de emoties die was eindelijk bij het tussen station aangekomen, waarom tussen station omdat ik nog niet emotioneel bij het einde station aan ben gekomen en ik weet dat er zeker nog wel meerdere emoties en traantjes zullen komen.

Ja ik ben sub/Travo/mutsie zowel innerlijk,geestelijk en in me uiterlijk en doen en laten. En ik ben er enorm trots op.

Bazin Dank U wel voor dat moment afgelopen donderdag.

Ik kan maar dit in 1 woord beschrijven: THUIS.

Xxx
Uw mutsie/sub.