Home » Eerste keer nagellak
20140912_182431.jpg

Mijn eerste echte opdrachtje....26-08-2014
klein verslagje

 

Het was vandaag iets voor 12 uur toen Meesteres naar mij toe kwam met de vraag of ik nagellak had, helaas was mijn antwoordt dat ik die niet had liggen. Ze gaf aan dat het wel jammer was omdat ik dan even mooi mijn teen nagels kon gaan lakken. Ik zei dat ik morgen wel even wilde gaan kijken daarvoor en vroeg ook of het blanke lak moest zijn of een kleurtje,waarop ik antwoord kreeg van kleurtje natuurlijk en uiteraard mijn favoriete kleur Paars. Iets in mij zei tegen me waarom ga je nu niet even, je wilt het toch wel en je vind het ook wel spannend. Ik vroeg aan Meesteres of ik nu even moest gaan kijken en ik kreeg te horen dat morgen prima was,waarop ik antwoorde ik heb vandaag mooi de tijd voor (aangezien ik toch een dagje vrij ben). Meesteres zei dat het wel mocht maar niet hoefde en morgen ook wel goed was. Mijn reactie was dat ik even wilde gaan kijken voor de nagellak want ja dat is toch wel wat ik graag wilde uitvoeren deze opdracht. Ik trok mijn schoenen aan en stapte op de fiets, eerst even langs de bank en toen terug de stad in. Ik kwam langs Op=Op winkel en besloot om eens daar te gaan kijken, ik stapte naar binnen en kwam meteen al bij een bakje uit met verschillende nagellak er in en zag dat twee voor 5 euro was. Het waren ook goede merken die normaal duurder zijn. Ik keek in het mandje en zag twee dezelfde flesjes liggen met een donkere kleur paars, ik nam ze mee en liep nog even rond om ook ergens anders nog te kijken. Maar ik zag alleen maar roze nagellak en deze waren de enigste die ik echt kon vinden, ik liep naar de kassa en stelde nog even de vraag of dit de enigste paarse waren en de kassiere zij ja dit waren de enigste van deze formaat flesje. Er waren nog wel hele kleintjes maar dat vond ik beetje zonde voor het geld en besloot om deze mee te nemen. Ik rekende af en was dus 5 euro kwijt, met twee flesjes in het tasje verliet ik de winkel en ging nog even langs de jumbo om daar wat te halen.
Thuis komende haalde ik de flesjes uit de tas en maakte een foto( zie foto) die ik via whats app even verstuurde naar mijn Meesteres. Ze vond een donker kleurtje was Haar reactie. Ik trok schoenen en sokken uit en begon met de eerste teen te lakken, wat is dat apart zeg en je denkt dat lijkt gemakkelijk maar van boven af er op doen is zeker niet makkelijk en vooral ook omdat het mijn eerste keer is. 1 voor 1 ging ik mijn tenen langs voor de lakbeurt en natuurlijk raakte ik ook niet alleen me tenen maar ook mijn huid, dus ja ook paarse hoekjes enzv.
De eerste voet was klaar en ik maakte een foto en stuurde die ook op naar Meesteres en ondertussen was ik begonnen met de twee rij teennagels. Ook daar gebeurde net zoals bij de eerste dat ik niet helemaal alleen de nagels raakte hihi. Nadat alles gedaan was maakte ik ook daar een foto van en ook die stuurde ik even op. Meesteres had al gezegd dat dit puur is om mij te laten oefenen. Meesteres vroeg of het mij een goed gevoel gaf waarop ik antwoorde ja Meesteres ik blijf er naar kijken en ben best wel trots er op. Oke het is zeker geen schilderij en ja ik moet nog heel veel oefenen wil het er keurig en netjes uit te komen zien. Maar ik ben wel een stapje verder geholpen door Meesteres met deze opdracht naar een verdere transformatie op dat gebied en dus ook meer vrouwelijkheid qua uitstraling. Het voelt echt heel fijn aan en zelfs nu tijdens het schrijven kan ik er niet vanaf blijven met mijn ogen.

 

Meesteres dank U wel voor deze opdracht en ik heb hem met blijdschap graag uitgevoerd en het voelt heerlijkkkkkkk hihihi.

Dikke knuff
Uw meisje sheila.