Home » 24/7
247-reference-services.jpg

24/7 wat is het of hoe wordt dat beleefd in het algemeen.

24/7 is een diepe D/s relatie tussen de Dominant en de subje/slavin/slaaf.
het gaat verder dan een normale D/s. Niet iedereen kan het ook, ook al willen ze het graag. Het heeft heel veel kracht en vermogen en tijd nodig om hier in te kunnen leven.Het kan zijn dat er verwacht wordt dat de onderdaan vlak in de buurt woont of komt te wonen van de Dominant.
De reden is gewoon dat de onderdaan 24/7 beschikbaar dient te zijn voor de D ( natuurlijk als er werk is dan wordt daar altijd wel rekening mee gehouden) Dat betekent dus mocht de Dominant op welk tijd stip van de dag of nacht de onderdaan bij zich willen hebben dan dient hij of zij zich ook te gaan melden.Bij deze vorm is er geen totale power exchange. Dat gaat nog een stapje verder ( te lezen in het stukje van 24/7 TPE)

24/7 betekent simpel weg 24 uur,7 dagen in de week klaar staan voor je Dominant waar en wanneer dan ook. Het is ook een lifestyle en om misvertanden te voorkomen ook daar gelden er zware regels en straffen meestal.
het is dus geen spelletje voor B/beide partijen maar een werkelijk leven waar beide voor staan en het na overleg bewust voor kiezen omdat het simpel weg heel diep zit.